DĚLÁME ZLE !!! NASTAVUJEME ZRCADLO !!! "Naším cílem a činností jest ve jménu umění škodit, ničit, špinit a jinak dotvářet a reagovat na veřejný prostor, ale taky "zkrášlovat" prostor virtuální a to ještě vůbec není všechno! V Hájích jsme nikdy nebyli a proto dokážeme být k tomuto místu a taky k obyvatelům zcela objektivní a lhostejní, naši činnost děláme kdekoliv, čistě pro umění a pro naší slávu." Háje 11. 3. 2008 skupinahaje@gmail.com

KAŽDÁ POŘÁDNÁ RADIKÁLNÍ UMĚLECKÁ SKUPINA PŘECE HRAJE !!!!

UŽ JE TO TADY ! SKUPINA HÁJE si rozšiřuje už i beztak obrovská pole působení!!! DOBÍJÍME MYSPACE VIRTUÁLNÍ PROSTOR !!! ZAMOŘILI JSME KLIDNÉ VLNY ČESKÉ VYSOKOUMĚLECKÉ HUDBY !!! ZAMOŘILI JSME LÁKAVÉ VODY MYSPACE !!!! Děláme revoluci v dalším odvětví naší milované kultury !!!!!!!!!!
Pánové! TAKHLE MÁ ZNÍT HUDBA 21. STOLETÍ !!!!!!!!!!!!!!!!
Nepolemizujte a táhněte na http://www.myspace.com/skupinahaje
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Milé Háje,nějak jsem přehlédla vaše intermediálně hudební přesahy... Ano, ano. Správná současná výtvarná skupina musí přece být zároveň i hudební! Marná sláva, to se nedá nic dělat. Těší mě, že píseň labuťí se zatím tedy nekoná,a protože jinak vše platí, kopíruji ve jménu umění svůj ohlas z předešlé sekce:

Milé Háje,
mile posíláte do háje jisté převažující trendy a formy. Nenechte se ve jménu umění odradit, váš humor - resp. vaše umění - vykazuje znalosti i smysl pro nadsázku a i dobré i špatné umění občas potřebuje ze zdravotních důvodů zvednout mandle. Vykřičníky nevadí a doufám, že Cena skupiny Háje award není písní labutí!!!!!!!!! M.