DĚLÁME ZLE !!! NASTAVUJEME ZRCADLO !!! "Naším cílem a činností jest ve jménu umění škodit, ničit, špinit a jinak dotvářet a reagovat na veřejný prostor, ale taky "zkrášlovat" prostor virtuální a to ještě vůbec není všechno! V Hájích jsme nikdy nebyli a proto dokážeme být k tomuto místu a taky k obyvatelům zcela objektivní a lhostejní, naši činnost děláme kdekoliv, čistě pro umění a pro naší slávu." Háje 11. 3. 2008 skupinahaje@gmail.com

DEN ZEMĚ pro Nás znamená víc než pro Vás !!! Našli jsme novou cestu !!! Pojďte s námi, kamarádi !!!

SKUPINA HÁJE se ROZHODLA na DEN ZEMĚ 22.4. pozastavit svou odpadovou činnost a proměnit naše úsilí na něco ušlechtilého, hodnotného a více než uměleckého.

Není nám lhostejný osud naší planety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není nám lhostejný osud umění naší planety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není nám lhostejné to, že kvůli uspokojení Vašich uměleckých potřeb MUSÍME MY ničit naši planetu, jenom proto, že Vám se to zdá vtipné a umělecké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kvůli Vám musíme MY zažívat strašné chvíle, bezesné a plačtivé dny a noci, plné výčitek, jestli naše umělecké působení neublížilo naší MATCE ZEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uvědomujete si, jaké je to břemeno, být neustále radikálnía tvářit se, že je nám lhostejný osud naší planety a našich blízkých ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Už to takhle dál nejde! Je konec! Nenecháme se manipulovat! Vy, kteří si myslíte, že budeme všem naokolo sprostě a trapně ubližovat jenom pro Vaše pobavení, jste na omylu!!!!!!!!!!!!!!

Měníme styl, měníme působení, měníme cílovou skupinu (když jste tady jenom pro vlastní umělecké uspokojení a těšíte se, že to nemusíte být VY, kdo musí být radikální a zároveň se tvářit hrozně inteligentně, prosíme už sem nechoďte, nemá to cenu), A KONEČNĚ, měníme se sami zevnitř, protože jedině od nás se dá změnit svět!
Už nemá cenu psát další a další výkřičníky jenom proto, že si oznamovací větu ani nevšimnete, nestojíme o Vás, počkáme si na inteligentnější diváky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nečekejte laciná gesta, vystoupení na veřejnost, odhalení totožnosti a následnou distribuci našich plakátů velikosti A1 do všech knihkupectví, trapné vyhlášení války, nebo naopak laskavý a trpělivý přístup. To všechno si musíte udělat VY SAMI.
My prostě a jednoduše změníme svět. A vytvoříme nové hodnoty. A na troskách směšných radikálních skupin vyrostou kopretiny a my budeme jenom vzpomínat na špatné časy, kdy se Umění muselo ponižovat na úroveň odpadu.
Naše příští umění bude uměním Hodnotným tvořícím Hodnoty s velkým H.

...
TAK DOBŘE. NĚCO VÁM PROZRADÍME. POMÁHÁ NÁM NĚJAKÝ SLOVÁK!

Žádné komentáře: