DĚLÁME ZLE !!! NASTAVUJEME ZRCADLO !!! "Naším cílem a činností jest ve jménu umění škodit, ničit, špinit a jinak dotvářet a reagovat na veřejný prostor, ale taky "zkrášlovat" prostor virtuální a to ještě vůbec není všechno! V Hájích jsme nikdy nebyli a proto dokážeme být k tomuto místu a taky k obyvatelům zcela objektivní a lhostejní, naši činnost děláme kdekoliv, čistě pro umění a pro naší slávu." Háje 11. 3. 2008 skupinahaje@gmail.com

CENA SKUPINY HÁJE AWARDS !!!

SKUPINA HÁJE chce udělovat taky svou CENU !!! My totiž máme názor a nové vize !!! My máme ještě víc vytříbený cit pro umění než kdokoliv jiný !!!! A Naše cena nebude kazit mladé umělce finančními prostředky! Uznání od SKUPINY HÁJE je přece mnohem větší hodnotou !!!

TAKŽE VÝHERCEM PRVNÍHO ROČNÍKU CENY SKUPINY HÁJE AWARDS SE STÁVÁ NEZNÁMÝ AUTOR TOHOTO DÍLA (viz dole na exkluzivní fotografii), KTERÉ POVAŽUJEME ZA NEJLEPŠÍ DÍLO VYSTAVENÉ NA VÝSTAVĚ SOUČASNÉHO ČESKÉHO KUBIZMU!!!!

AUTORA VYZÝVÁME K VYZVEDNUTÍ DIPLOMU !!!! KONTAKTUJTE NÁS!!! skupinahaje@gmail.com !

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Není nad sofistikované vtipy...

Anonymní řekl(a)...

To je tak hrozna nuda... Vasim nejvetsim umenim je pravdepodobne mnozeni vykricniku - at se divam, jak se divam, tak bez neho nejste schopni napsat ani jednu jedinou vetu.(bacha - ted jsem jednu nasel) Nastesti vidim - podle poctu komentaru, že tem, kterym tohle smerujete, se tvari dost lhostejne. Predpokladam, ze budete ze nejakyho socharskyho atelieru...asi z figuralniho..Nude Zdar (bez vykricniku)

Anonymní řekl(a)...

skupino Háje, nedej se, někoho se asi dotýkají nějaké konkrétní narážky, někoho kdo nemá smysl pro vtip a prožívá se opravdu hodně vážně
...některé chyby jsou možná záměr,né

Anonymní řekl(a)...

Malej pocet komentaru nemusi vzdycky znamenat nezajem - naopak ty nejblbejsi drby na internetu maji nejvic komentaru. Jo a nez zacnes kritizovat, podivej se na svuj text - nekdo dela vykricniky, jinej zase furt 3 tecky, milej znudenej antifiguralisto

Anonymní řekl(a)...

nema smysl sem nic psat, vetsinou takovy skupiny tvori lidi, kteri jeste vubec nic sami neudelali. Daleko vyraznejsi by bylo, kdyby jste za sebou meli tak silnou praci, ktera by bez kecu zhodila na co utocite. Jenze nic takovyho za sebou bohuzel nemate, jinak by Vam na tohle nezbyval cas!!!

Anonymní řekl(a)...

Milé Háje,
mile posíláte do háje jisté převažující trendy a formy. Nenechte se ve jménu umění odradit, váš humor - resp. vaše umění - vykazuje znalosti i smysl pro nadsázku a i dobré i špatné umění občas potřebuje ze zdravotních důvodů zvednout mandle. Vykřičníky nevadí a doufám, že Cena skupiny Háje award není písní labutí!!!!!!!!! M.

Anonymní řekl(a)...

SKUPINA HÁJE SI SVOJE KOMENTÁŘE PÍŠE SAMA -STAČÍ SE PODÍVAT.

Anonymní řekl(a)...

Hele haje, ja Vas zeru, i kdyz neprispivam do debat. Haje nevrdajs!